TOM O'CLOCK I ELS DETECTIUS DEL TEMPS. 4: LA VENJANÇA D'EN BARBANEGRA

TOM O'CLOCK I ELS DETECTIUS DEL TEMPS. 4: LA VENJANÇA D'EN BARBANEGRA

9,95 €

  • Editorial: LA GALERA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-246-6148-9
  • Páginas: 144
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras
  • Valores: Ingenio

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

La quarta aventura dels tres joves membres de l'equip Ferro Forjat de l'agència Wells de detectius del temps, se situa al 1717, a Nassau, capital de l'arxipèlag de les Bahames i en aquesta època, refugi dels últims pirates que sembraven el terror al mar Carib. Tom, Annika i Josh es transporten per mitjà del espiralòmetre, un aparell d'alta tecnologia que permet les translacions espai-temporals, fins al port d'aquesta ciutat i allà prenen contacte amb Estrella Lobo, designada per l'Agència per a ser el seu guia i guardiana en el compliment de la missió que se'ls ha encomanat. La seva tasca consisteix a descobrir qui ha robat a Barbanegra, un dels més ferotges capitans pirates del moment, un retrat seu que tenia penjat a la seva càmera, mentre el seu vaixell estava amarrat a terra, recuperar-lo i tornar-lo al seu amo. L'argument es desenvolupa, d'acord amb els trets característics dels relats de pirates, en un clima de perills i intrigues que manté tensa l'atenció del lector. En funció d'aquest enfocament, els personatges mostren els trets de violència i crueltat que són propis dels que es dediquen a la pirateria, però atenuats per un fons d'humor, adequat a l'edat del públic a qui aquesta història va destinada. La fluïdesa de l'estil, el dinamisme de l'acció i un desenllaç feliç determinen que la lectura d'aquest episodi de la sèrie a la qual pertany mantingui el mateix nivell i interès que els tres anteriors.

Más libros de este autor

Ver todos
Steve Stevenson

Steve Stevenson

Sir Steve Stevenson es el seudónimo de Mario Pasqualotto. Joven escritor italiano, aunque nacido en Barcelona, que durante más de diez años ha escrito las historias de diversos juegos de rol. Actualmente se dedica a la novela juvenil. Es autor de una colección que trata sobre la vida de Agatha, inspirada en los clásicos libros de suspense, misterio y detectives de Agatha Christie y Sherlock Holmes.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar