TORRES-GARCIA A LES SEVES CRUILLES

TORRES-GARCIA A LES SEVES CRUILLES

25,00 €

25,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Catàleg de l'exposició acollida al MNAC entre el maig i el setembre de 2011, una aproximació a la intimitat del procés creatiu de Joaquim Torres-García i a les cruïlles en què es va trobar al llarg de la seva trajectòria: la inflexió clàssi ca del modernisme o els anys de París i Nova York. La mostra analitza els mites i temes recurrents a l'obra de Torres-García, al mateix temps que explora el con trast i la síntesi, o equivalència profunda, entre 'la bellesa clàssica' i la 'b ellesa moderna'. Repàs, a través d'una vuitantena d'obres (principalment dibuixo s de la col·lecció d'Alejandra, Aurelio i Claudio Torres), dels trets essencials de la trajectòria de l'artista uruguaià format a la Barcelona modernista, figur a clau del moviment noucentista i un dels pioners de l'abstracció geomètrica jun tament amb artistes com ara Mondrian, Van Doesburg i Hélion.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar