UEP! LES MEVES AVENTURES AL CAMP

UEP! LES MEVES AVENTURES AL CAMP

14,00 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Autobiografías
  • ISBN: 978-84-18456-04-6
  • Páginas: 224
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

14,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,70 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 01/10/2021

14,00 €

Consigue 0,70 puntos TROA

Enviar a un amigo

Miquel Montoro és un youtuber i instagramer espanyol, que es dedica a gravar vídeos sobre el camp i sobre la seva experiència com a granger. Alguns dels seus vídeos s'han fet virals per tot Espanya, i destaca per ser un adolescent eixerit, senzill i molt trempat.
En aquest llibre recull les seves vivències i les seves aventures al camp i a la granja, amb els animals, les collites, els tractors ... així com la seva experiència a les xarxes socials i a la televisió. Parla sobre els seus animals (que no són pocs), sobre com va començar al seu canal de Youtube i sobre com va sorgir la idea de parlar del camp, sobre el vídeo que el va fer famós ... i fins i tot tracta el tema de l'assetjament escolar, del què ell va ser víctima.
Tot i que no és un llibre que vagi a revolucionar, pot resultar entretingut, no només per als seguidors d'aquest noi, sinó també per als adolescents o als que els agradi la vida al camp, ja que, amb el seu llibre, Miquel dóna una visió de la vida del camp, de la qual no es coneix molt, res més que pels estereotips. Gràcies a ell, van sorgir més persones que parlen de la seva experiència en el camp per les xarxes socials, per tal de ressuscitar la vida del camp i mostrar les seves millors facetes.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar