UN ÓS ENFADÓS

UN ÓS ENFADÓS

10,80 €

  • Editorial: BAULA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-479-3296-2
  • Páginas: 112
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras
  • Valores: Humor. Imaginación. Superación de las dificultades

10,80

Consigue 0,54 puntos TROA

10,80 €

Consigue 0,54 puntos TROA

Enviar a un amigo

Sam Butterbiggins, aspirant a ser armat noble cavaller, dels que es dediquen a realitzar bones accions, ja ha superat les dues primeres proves que els estatuts de la Cavalleria exigeixen als aspirants a ingressar-hi. En aquest episodi, tercer de la sèrie dedicada a narrar les seves aventures, Sam, haurà de superar una altra prova més, que consisteix en disposar d'una arma tan imprescindible per a ell com és l'espasa. El problema que se li presenta és que les instruccions del pergamí al que consulta, són difícils d'entendre, sobretot quan es fa referència a la necessitat de caçar una illa. Mentre Sam amb l'ajuda de la seva cosina i fidel companya Prunella, recorren el bosc proper al seu castell per reflexionar sobre la millor manera d'aconseguir el seu objectiu, ensopeguen amb un nan la barba del qual ha quedat atrapada pel fil de la seva destral al tronc de un arbre i l'alliberen. Poc després troben un ós domèstic desolat perquè la seva mestressa li ha concedit la llibertat i no sap com fer-ne ús. Entre el que un i altre fan per ell en agraïment a la seva ajuda i les indicacions que li ofereixen, el futur cavaller sembla ben encaminat en direcció al riu on es troba l'illa flotant que haurà d’interceptar per fer-se amb l'espasa que li ha estat destinada . La trama narra els esforços de Sam per superar aquesta estranya prova on intervenen criatures fantàstiques, nans i elfs, a més d'un vell ós ploraner i trapella i una illa errant que no es deixa atrapar fàcilment. Aquests esdeveniments, molt propis de les aventures dels cavallers errants, no desanimen Sam en els seus propòsits, sinó que més aviat li reafirmen en el seu afany de superar aquesta prova i qualsevol altra que se li presenti en el futur. L'estil, senzill i impregnat de trets d'humor, facilita la lectura d'aquesta història, on l'autora ha aconseguit traslladar amb tanta imaginació com encert de forma els esquemes clàssics de les novel·les de cavalleries adaptats als trets de les novel·les infantils d'aventures.

Más libros de este autor

Ver todos
Vivian French

Vivian French

Vivian French vive en Edimburgo, aunque no le importaría vivir en otras ciudades, como Londres, Newcastle (en el norte de Inglaterra) Swansea (en la costa sur), Bolonia (Italia) o Nueva York (Estados Unidos)... ¡Hay tantos sitios hermosos en el mundo! Vivian está casada con Davy, y tienen cuatro hijas ya mayores: Alice, Jessica, Jemima y Nancy. ¡Ah, y un pez llamado Rod! Vivian comenzó su carrera como actriz. Trabajaba en escuelas y teatros, interpretando papeles de lo más raros: hacía de Viento del Suroeste, de Rata Roerrábanos, de Plato de So... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar