UN PETIT FAVOR

UN PETIT FAVOR

19,90 €

19,90

Consigue 1,00 puntos TROA

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Darcey Bell, professora d'educació infantil a Chicago, s'estrena com a escriptora amb Un petit favor, una novel·la atrevida i inquietant on les mentides prenen el protagonisme.
Stephanie viu en un poble proper a Nova York, és una jove mare, vídua i blocaire d'un blog per a supermares. Amb els pares ja morts fa anys, i després de l'accident en què van morir el seu marit i el seu germanastre, el món de Stephanie s'ha reduït a Miles, el seu fill de cinc anys a qui adora, alumne d'infantil i amic de Nicky, un company de classe amb uns pares guapos, adinerats i reeixits. Un dia plujós Emily, la mare de Nicky, entaula conversa amb Stephanie i entre elles sorgeix una entesa que els portarà a convertir-se en íntimes amigues. Un any després, Emily, com ha fet en altres ocasions, li demana a Stephanie el favor que es quedi amb Nicky fins que ella torni de la feina a la tarda. No obstant això, en arribar la nit Emily no ha tornat encara. Malgrat l’estrany de la situació Stephanie decideix no preocupar-se i intentar contactar amb Sean, el marit d'Emily, que està a Londres per motius de treball. Quan l'home torna, i havent passat uns dies sense saber res d'Emily, decideixen donar compte a la policia, que després d'una investigació no massa exhaustiva, trobaran el cos de la dona, suposadament ofegada en un llac després d'haver ingerit drogues i alcohol. Stephanie s’adona llavors del poc que coneixia la seva amiga, dels secrets i mentides que van lliscar en la relació que mantenien i en la qual ella mateixa no pot considerar-se innocent.
Darcey Bell s'atreveix amb una novel·la inquietant on els protagonistes presenten una personalitat pertorbada, pervertida, clarament malaltissa, amb addiccions que els porten al límit convertint-los en éssers vulnerables, possessius, paranoics, amb una vida fonamentada i recolzada en la mentida.
El malèvol de les seves vides posseeix una perversa atracció que enganxa el lector des del principi de la novel·la esperant un desenllaç, si més no, desconcertant, mentre s'escampa una terrible desconfiança sobre la veracitat de les persones.
Cada un dels protagonistes seran els encarregats de narrar les seves pròpies vivències a manera de confessió dins del triangle tòxic en què han convertit la seva diabòlica relació.
A la muntanya russa de mentides pels que obliga a caminar els protagonistes, l'autora aconsegueix una trama correcta, sense incongruències, empenyent-los cap a decisions cada vegada més arriscades i irreversibles.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar