UNA BONA ESTONA

UNA BONA ESTONA

22,00 €

  • Editorial: LA BREU
  • Año de edición:
  • Materia: Literatura
  • ISBN: 978-84-124575-7-5
  • Páginas: 357
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

22,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

22,00 €

Una bona estona és una de les dues novel·les de l'escriptora canadenca Mavi Gallant (Montreal, 1922, París, 2014). La història, enginyosa i narrada amb agudesa psicològica, té com a protagonista Shirley Perrigny, una jove canadenca que amb 27 anys ha quedat vídua i s'ha tornat a casar amb un exitós periodista francès, Philippe, amb qui viu a París. Un matrimoni que es porta bé però que sembla que no acaba de funcionar. Ella és original, culta i aficionada a la literatura, la seva personalitat de vegades resulta una mica xocant per als que l'envolten. Gallant construeix una sòlida trama en què s'atura a descriure converses i successos que aborden la complexitat de les relacions familiars i socials, problemes i alegries, l'amistat o la traïció, qüestions de sempre enfocades des de la perspectiva de Shirley. Mavi Gallant és profunda, analitza a fons personatges i ambients, de vegades amb un to satíric suau però incisiu, i es recrea a mostrar detalls significatius de la realitat circumdant. La seva mirada és incisiva, densa de vegades, de manera que fa que el lector s'aturi per una cosa que sembla menuda però que té interès. Una vida acceptable, és una interessant novel·la, molt ben escrita, plena de matisos costumistes i psicològics, tot mostrat amb elegància i subtilesa.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar