UNA COLUMNA DE FOC

UNA COLUMNA DE FOC

24,90 €

24,90

Consigue 1,25 puntos TROA

24,90 €

Consigue 1,25 puntos TROA

Enviar a un amigo

Torna Ken Follet amb Una columna de foc, continuació de Els Pilars de la Terra i Un Món sense fi, una història d'intrigues i espionatge ambientada al segle XVI durant el regnat d'Isabel I d'Anglaterra al llarg de cinquanta anys d'una època convulsa, en ple apogeu de les guerres de religió entre protestants i catòlics. La major part de l'acció se situa a Kingsbrigde, ciutat fictícia, a més de Sevilla entre d'altres escenaris. L'acció arrenca en 1558 quan el protagonista, Ned Willard, torna a Kingsbrifge i observa la dura confrontació existent, començant per la seva amant, Margery Fitzgerald, catòlica i en el bàndol contrari al seu. La reina Isabel, en arribar al tron, coneixedora de l'oposició europea al seu regnat, posa en marxa un servei secret per descobrir possibles insurreccions contràries i, al seu torn, Maria Estuardo aspira a enderrocar la reina i compta amb estrets col·laboradors. Amb aquest teló de fons polític, Ned dedica les seves energies a buscar un personatge enigmàtic que es camufla amb falsa identitat i que sembla estar darrere d'una tèrbola operació, àrdua investigació acompanyada de turbulències, actuació d'inquisidors i violència en diverses ciutats europees. En paral·lel i relacionades amb el nucli argumental s'encasten diverses trames amoroses que corren diversa sort.
Follett, com és habitual, dedica les seves qualitats de narrador a recrear trepidants seqüències d'acció i nombroses aventures amb ritme poderós. Però, als seus personatges, tant reals com de ficció, els falta profunditat psicològica, resulten convencionals i, de vegades denoten un maniqueisme simple. En aquesta línia queda

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar