UNA EDUCACIÓ

UNA EDUCACIÓ

21,90 €

  • Editorial: ANIMALLIBRES
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-17353-04-9
  • Páginas: 512
  • Idioma: Español

21,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,10 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 30/04/2019

Enviar a un amigo

Una educació de Tara Wastower (Idaho, 1986) és una novel·la autobiogràfica, traduïda a vint-i països i situada entre les llistes de llibres més venuts als Estats Units i Anglaterra. Una poderosa història sobre la força transformadora de l'educació narrada en primera persona pel seu protagonista.
Tara és una nena que viu en el si d'una família mormona fonamentalista en un lloc agrest de l'Idaho rural. Allà, el seu excèntric pare que pateix un trastorn bipolar, obliga els seus fills a treballar en una ferrovelleria amb gran risc físic que els implica seriosos accidents. Al començament del segle XX viuen sense certificat de naixement, no van a l'escola i quan emmalalteixen no van al metge sinó que són tractats amb substàncies preparades per la mare de Tara, herborista i llevadora de la zona. El providencialisme, l'amenaça de la fi del món i la ignorància dominen la llar dels Westower.
La nena veu amb naturalitat aquest tipus de vida encara que detesta el seu rigor, a més és víctima del maltractament per part d'un dels seus germans fins a límits insospitats, mentre els seus pares miren a una altra banda. Té talent per a la música i comença a fer classes en una acadèmia de ball local. Amb 16 anys i, després d'un brutal incident, decideix abandonar casa seva. Aprèn àlgebra i trigonometria i ingressa a la Universitat Brigham Young de Utah amb l'ajuda del seu treball i alguna beca; allà sorprèn les seves companyes per la seva incultura. No obstant això, els professors reconeixen la seva vàlua i amb la protecció d'un d'ells i, després de molts esforços, aconsegueix estudiar a Harvard i Cambridge on obté el doctorat.
Malgrat la seva nova vida de llibertat, cultura i amistats, Tara segueix sentint-se diferent als altres a causa dels seus orígens; en el seu interior hi ha de vegades sentiments de culpa i travessa alguna crisi vital. Viatja en ocasions a visitar la seva família, però les diferències amb el seu pare creixen fins arribar a un distanciament total. A poc a poc, és capaç de transformar-se en una dona nova i reconciliar d'alguna forma amb el seu passat. La novel·la és una impactant història de superació, magníficament relatada per la seva protagonista amb una prosa de gran força narrativa. Destaquen el tractament honest i l'absència de maniqueismes que empra Westower, factors que contribueixen al fet que la novel·la deixi un ressò positiu en el lector.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar