UNA EUGA ANOMENADA DORA

UNA EUGA ANOMENADA DORA

10,80 €

  • Editorial: BAULA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-479-3295-5
  • Páginas: 112
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Fantasía
  • Valores: Humor. Imaginación

10,80

Consigue 0,54 puntos TROA

10,80 €

Consigue 0,54 puntos TROA

Enviar a un amigo

Sam Butterbiggins, un nen que passa un temporada a casa dels seus oncles, lady Eglantine i lord Archibald, mentre els seus pares es troben de viatge, recull en el seu diari els passos que dóna per fer realitat el seu somni de convertir-se en un noble cavaller a lloms d'un cavall blanc. Complerta la primera de les missions que cal dur a terme abans de ser cavaller, la de trobar un fidel company, tal com es narra en el primer episodi de la sèrie que protagonitza, en aquesta segona entrega s'ha de fer amb un cavall blanc però hi haurà de guanyar-se'l amb bones accions. Un vell senglar domesticat, almenys parcialment, i un arbre que parla i canvia de lloc amb certa facilitat, són elements claus en el desenvolupament d'una història que sembla localitzada en una època vagament medieval. Sam i la seva fidel companya, la seva cosina Prunella, realitzen diverses bones accions relacionades amb els habitants del poble on es troba al castell dels seus oncles. L'arbre que parla i camina s'ha situat en un encreuament de camins i no deixa circular els camperols i grangers que aprovisionen el castell. La intervenció del veterà senglar resulta definitiva per convèncer l'arbre que s'instal·li en un confortable i verdejant prat. Fantasia i humor són els elements que defineixen el caràcter d'una trama d'aventures ben elaborada, que en certa manera desmitifica la cavalleria de temps passats, però alhora la situa en un marc més realista sense arribar a desprestigiar-la. En les anotacions finals del seu diari, Sam considera que el dia al llarg del qual transcorre l'acció ha estat, fins al moment, el més feliç de la seva vida i, a més satisfactori per a tots els altres personatges. Reconfortat amb aquesta comprovació, ja pensa en com afrontar el tercer requisit que les lleis de la cavalleria exigeixen als que vulguin formar part.

Más libros de este autor

Ver todos
Vivian French

Vivian French

Vivian French vive en Edimburgo, aunque no le importaría vivir en otras ciudades, como Londres, Newcastle (en el norte de Inglaterra) Swansea (en la costa sur), Bolonia (Italia) o Nueva York (Estados Unidos)... ¡Hay tantos sitios hermosos en el mundo! Vivian está casada con Davy, y tienen cuatro hijas ya mayores: Alice, Jessica, Jemima y Nancy. ¡Ah, y un pez llamado Rod! Vivian comenzó su carrera como actriz. Trabajaba en escuelas y teatros, interpretando papeles de lo más raros: hacía de Viento del Suroeste, de Rata Roerrábanos, de Plato de So... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar