UNA ROSA SOLA

UNA ROSA SOLA

18,50 €

  • Editorial: EDICIONS 62
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-297-7939-4
  • Páginas: 176
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: El Balancí
  • Idioma: Catalán

18,50

Añadir a mi cesta

Consigue 0,93 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 19/10/2021

18,50 €

Consigue 0,93 puntos TROA

Enviar a un amigo

Muriel Barbery, (Casablanca, Marroc 28 de maig de 1969) és escriptora i professora de filosofia francesa. El seu major èxit ho va aconseguir el 2006 amb L'elegància de l'eriçó, novel·la que posteriorment s'adaptaria al cinema.
Una rosa sola és la seva última novel·la, publicada per primera vegada el 2020 i ambientada a la ciutat de Kyoto, lloc on Barbery va passar dos anys durant la seva estada com a resident a la Vila Kujoyama.
Rose és francesa, botànica de professió. Als seus quaranta anys rep la notícia de la mort del seu pare, un reeixit marxant a qui mai ha vist. Originari de Kyoto, Rose ha de traslladar-se a aquesta ciutat perquè pugui llegir-se el testament. Durant tota la seva vida ha viscut amb l'absència del pare. La seva mare, dona depressiva i malenconiosa, el va conèixer durant una breu estada al Japó. Amb ell va iniciar una relació que ella mateixa trencaria quan es va quedar embarassada. Un cop a França es va negar a mantenir cap tipus de contacte impedint que la Rose arribés a conèixer el seu pare qui, però, sempre la va seguir de lluny. Va ser la seva àvia qui va fer de pare i mare per estar un i l'altra, d'alguna manera, sempre absents. Però ara, les tres persones que haguessin pogut formar el seu entorn familiar han mort, i Rose arrossega una deficiència afectiva que li impedeix mantenir relacions amoroses duradores. A la seva arribada a Kyoto, Paul, d'origen belga i marmessor del seu pare, l'acompanyarà durant la seva estada a la ciutat per recórrer els diferents llocs on solia anar el seu pare, llocs aliens per a la Rose, però no podrà sostreure's del seu misteri i dels seus encants.
Muriel Barbery utilitza breus llegendes japoneses per donar pas a cadascun dels capítols envoltant-los amb la poesia que desplega la cultura nipona. És a través de la descoberta de la bellesa i la serenitat que li transmet aquesta cultura mil·lenària com la protagonista anirà evolucionant des de la foscor cap a la llum, seguint un itinerari que parteix de la desconfiança i la condueix cap a l'amor.
Tot i que la intenció de l'autora és bona, no aconsegueix anar més enllà d'una història d'amor massa evident i sexual, amb uns personatges als quals els falta solidesa en una trama sense excessives complicacions.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar