UNIVERSITAT PER A ASSASSINS

UNIVERSITAT PER A ASSASSINS

19,00 €

19,00

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

19,00 €

Enviar a un amigo

L'última novel·la del comissari Kostas Kharitos és més familiar que mai, ja que serà avi i la reduïda família està joiosa. Encara que ja és habitual en les novel·les de Márkaris (Istanbul, 1937) la defensa de la família, el introduir-nos en la seva llar i compartir la taula amb ells, aquí s'accentua aquesta tendència des del principi, ja que ens trobem amb la parella de vacances a Epiro, el seu lloc de procedència, on coneixen tres vídues que s'allotgen a la mateixa pensió. De tornada a Atenes continuaran l'amistat.
En tornar de les vacances, es jubila el sotsdirector de Seguretat, Guikas, i nomenen provisionalment Kharitos com a successor en el càrrec. Kharitos és molt ben rebut pel seu superior immediat, però l'alegria s'esvaeix aviat per l'assassinat d'un acadèmic i polític. Comença així la novel·la, pròpiament policíaca, que mantindrà en una tranquil·la tensió el lector fins a l'últim capítol. No serà l'únic assassinat que succeeixi en la novel·la i el Comissari haurà de reunir totes de tot el seu bon fer, juntament amb els seus ajudants, per aconseguir donar petits passos que l'acostin a la solució. Un cop més, un detall que a molts els passaria desapercebut, fa que Kharitos intueixi tota la trama dels assassinats i trobi qui els ha fet, resolent brillantment un cas que semblava impossible de solucionar.
Com en altres novel·les de Márkaris, torna a ambientar-se a Atenes, amb crítiques al horrible trànsit de la ciutat, la preocupant situació de l'ensenyament a la universitat i la canviant societat tecnològica, que provoca no pocs problemes i que porta Kharitos a l'enyorança de temps passats.
Com les altres novel·les de la sèrie, és una lectura agradable i simpàtica, que fa somriure en molts moments. Carregada de valors humans, serà molt ben rebuda pels lectors sensibles que aprecien les novel·les policíaques sense excessives complicacions i sense que s'abusi dels ingredients morbosos.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos
Petros Márkaris

Petros Márkaris

(Estambul, Turquía, 1937) Estudió Ciencias Económicas en Viena y en Stuttgart y, posteriormente, se trasladó a Atenas, donde reside actualmente. Guionista de televisión y autor teatral, ha colaborado en varios guiones del cineasta griego Theo Angelópoulos, como el de “La mirada de Ulises”. Es autor del volumen de ensayos “La espada de Damocles”, en torno a la crisis griega. La fama le ha llegado con la serie de novelas policiacas protagonizadas por el irónico y políticamente incorrecto comisario griego Kostas Jaritos, merecedoras de galardones ... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar