VET AQUI UNA VEGADA LA TAVERNA SWAN

VET AQUI UNA VEGADA LA TAVERNA SWAN

21,90 €

21,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,10 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 08/04/2020

21,90 €

Consigue 1,10 puntos TROA

Enviar a un amigo

L'autora de El conte número tretze, Diane Setterfield (Berkshire, 1964) emprèn un ambiciós projecte literari en la seva novel·la Vet aquí una vegada la taverna Swan que es desenvolupa durant un hivern del segle XIX. L'epicentre és la taverna Swan, una posada al costat del Tàmesi, famosa per les llegendes i històries que allà s'expliquen.
A la Taverna arriba una nit un home ferit amb una nena morta en els seus braços que no obstant això reviu poc després gràcies a l'esforç de la llevadora, mentre l'home es desploma. A partir d'aquest fet, l'argument se centra en descobrir qui és aquesta nena que a més és muda i no pot explicar res. Hi ha tres famílies que la reclamen per diverses circumstàncies: uns han perdut un fill, altres creuen que es tracta d'una néta il·legítima i un tercer matrimoni està convençut que és la seva filla segrestada temps enrere.
La narració s'estén prolixament en descriure les diferents situacions vitals dels protagonistes i d'altres secundaris: crisis matrimonials, turbulències familiars, violència domèstica i altres problemàtiques, tot embolicat en un halo misteriós i molt unit a la presència del riu.
Vet aquí una vegada la taverna Swan evoca l'estil de les novel·les decimonòniques: extenses, amb intricats girs narratius i una complexíssima trama en la qual no falten detalls gòtics i fins i tot fantasmals que poden recordar el to de certes llegendes o contes populars. Diane Setterfield traça bé els perfils psicològics d'un grapat de personatges i recrea un ambient boirós i enigmàtic que envolta els secrets ben guardats dels assidus a la taverna de Swan.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos
Diane Setterfield

Diane Setterfield

(Berkshire, Inglaterra, 1964)Estudió Literatura en la Universidad de Bristol y se especializó en literatura francesa del siglo XX. Durante varios años fue profesora universitaria en diversos centros educativos, tanto públicos como privados, hasta que cansada abandona su faceta de docente universitaria para dedicarse a escribir. En sus obras muestra las influencias tanto de escritores franceses como de la novela decimonónica inglesa, en especial de la novela gótica y la de las hermanas Brönte.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar