VIATGE EN EL TEMPS 6

VIATGE EN EL TEMPS 6

19,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-9057-825-4
  • Páginas: 384
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Divulgación
  • Valores: Audacia. Imaginación

19,95

Consigue 1,00 puntos TROA

19,95 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

El professor Ampere Volt, inventor d'una màquina del temps que utilitza el formatge com a combustible, li demana al seu amic Gerónimo Stilton que l'ajudi a tornar a la seva època diversos personatges il·lustres que, a causa del mal funcionament de l'aparell s'han traslladat al present de forma involuntària. Es tracta de figures històriques ben conegudes, com Helena de Troia, Àtila, l'emperador Carlemany i Cristòfor Colom, als que cal afegir una simpàtica cria de dinosaure procedent del període Cretaci. La tasca encomanada a Gerónimo és viatjar amb ells als seus corresponents llocs i èpoques d'origen i donar-los una dosi d'un preparat especial perquè oblidin què ha passat. La missió en la qual participen a més del protagonista i narrador, la seva germana Tea, el seu cosí Martin Gala, el seu nebot Benjamí i Pandora, la millor amiga d'aquest, es presenta molt arriscada perquè la màquina, anomenada Quesuchosfera, no funciona bé i corre perill de esclatar. L'obra, sisena entrega de la sèrie a la qual pertany, narra una aventura múltiple que va des de l'Era Terciària fins al descobriment d'Amèrica passant per l'Antiga Grècia, el final de l'Imperi Romà i l'Alta Edat Mitjana. En tots els casos l'acció combina elements d'intriga amb abundants informacions de caràcter divulgatiu sobre les circumstàncies històriques i socials en què està ambientada. Tant les referències reals com el suport de ficció argumental en què s'insereixen estan encertadament concebuts i tècnicament ben acoblats en una única trama. Personatges, situacions i llenguatge són elements perfilats de manera adequada al tipus de públic al que l'obra va dirigida. L'agilitat i to humorístic de l'estil i l'excel·lent presentació editorial, amb nombroses il·lustracions d'alta qualitat i apèndixs finals que complementen el contingut del text, contribueixen a accentuar i mantenir l'interès dels lectors fins a l'última pàgina.

Más libros de este autor

Ver todos

Geronimo Stilton

Nacido en Ratonia (Isla de los Ratones), Geronimo Stilton es licenciado en Ratología de la Literatura Ratónica y en Filosofía Arqueorratónica Comparada. Desde hace veinte años dirige El Eco del Roedor, el periódico con más difusión de Ratonia.Ha sido galardonado con el premio Ratitzer por su reportaje El misterio del tesoro desaparecido.Geronimo obtuvo también el premio Andersen 2001 como personaje del año y uno de sus libros ganó el premio eBook Award 2002 como mejor libro electrónico de literatura juvenil.En su tiempo libre, Stilton coleccion... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar