VIATJA I RAONA AMB EL TELMO

VIATJA I RAONA AMB EL TELMO

/

13,95 €

  • Editorial: MARCOMBO
  • Año de edición:
  • Materia: Ensayos
  • ISBN: 978-84-267-3419-8
  • Páginas: 34
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

13,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Escrit per una experta en raonament i flexibilitat cognitiva. El Telmo, la mascota viatgera de la classe, coneix tots els racons màgics de l?escola de l?Hugo i de la Carlota. En aquesta aventura exploraran el fons marí i l'espai. Per sortir-ne airosos hauran de desenvolupar el seu raonament i resoldre problemes difícils. T'uneixes a aquest viatge? Vivim en una societat molt canviant, on les funcions executives ens permeten assolir el desenvolupament i l'assoliment d'una conducta complexa. Al llarg dels anys, i a través de la pràctica, aquests processos es van automatitzant. L'objectiu d'aquest conte és promoure la solució de problemes i estimular la flexibilitat cognitiva. Totes dues són funcions executives indispensables per al progrés dels nostres fills i filles, ja que els permetran enfrontar-se i resoldre amb èxit una gran varietat de situacions i reptes quotidians. Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a potenciar i enfortir la capacitat de resoldre problemes i estimular la flexibilitat cognitiva. A més, permet treure a la llum part de l'univers interior del petit/a lector/a: · Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional · Jocs per als petits lectors · Recomanacions per adults L'autora d'aquest conte és Annabel Quiroga, Graduada en Psicologia per la Universitat Pontifícia de Comillas. Màster en Avaluació i Rehabilitació Neuropsicològica. Especialitzada en l?avaluació i intervenció en dificultats d?aprenentatge i trastorns del neurodesenvolupament. Màster en Atenció Precoç. Experta en teràpia sistèmica familiar. Autora del Neuroaventures Swift i Brainy. Missió futur. Col·laboradora a les revistes Ser Padres, Psicología para Tod@s i Hacer Familia. Tutora de pràctiques de diferents universitats. Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els llibres de la col·lecció Neuricontes, Creixicontes i Senticontes.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar