WONDER

WONDER

14,90 €

  • Editorial: LA CAMPANA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-96735-71-2
  • Páginas: 424
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Tocs
  • Idioma: Catalán

14,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 28/02/2024

14,90 €

Consigue 0,75 puntos TROA

A causa d'una malformació genètica , l’August que ara té deu anys , va néixer amb una cara deforme i múltiples deficiències en les funcions auditives i bucotraqueales . Sotmès a múltiples operacions quirúrgiques des que era un nadó per millorar la seva qualitat de vida , i amb la constància i afecte dels seus pares i la seva germana , ha aconseguit anar desenvolupant-se com un nen normal rebent els ensenyaments acadèmics i educatius adequats a casa . Ara els seus pares consideren que és el moment d'incorporar-se a una escola amb altres nens de la seva edat i desenvolupar-se en un ambient normal. L'inicial rebuig dels seus companys davant la terrible deformitat del seu rostre anirà transformant positivament de manera que tots arribaran a aprendre la meravellosa lliçó de August .
Un llibre entranyable , amb un llenguatge senzill posat en boca de joves narradors explicant la seva experiència personal al costat de l’August . La part cinquena que correspon a Justin , escrit en minúscules i deficient puntuació del text , es revela molt original en tant que s'acobla a la personalitat tímida i falta d'afecte del noi .
Una novel•la meravellosa on els valors de la unitat familiar , el lliurament incondicional de cadascun dels seus membres per ajudar al més feble , el sentit de l'amistat sense fissures , el bon humor davant les dificultats , l'ensenyament recolzat en el positiu de cada un , etc . , són una constant al llarg del llibre .
Una novel•la plena de realisme i tendresa que empeny el lector a treure el millor de si mateix .

Más libros de este autor

Ver todos
R.j. Palacio

R.j. Palacio

Diseñadora americana. Reside en Nueva York con su marido y sus dos hijos. Ha trabajado durante años como ilustradora de libros. En 2012 publicó su primera novela, “La lección de August”, que tenido muy buena acogida tanto por parte del público como de la crítica literaria. Actualmente vive en Nueva York con su marido y sus dos hijos.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar