CORPUS DE LA CUINA CATALANA

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

EL RECEPTARI MÉS COMPLET DEL NOSTRE PATRIMONI GASTRONÒMIC

29,90 €

  • Editorial: ARA LLIBRES
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-18928-94-9
  • Páginas: 512
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

29,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 01/05/2024

29,90 €

Consigue 1,50 puntos TROA

El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com lÆescudella barrejada, mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes i menús, inclou novetats com la valoració nutricional dels plats més característics de la cuina catalana, la descripció de les fruites i hortalisses amb valor patrimonial o les varietats aut.ctones dÆarrossos, farines, peixos i crustacis. Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Cookbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap cuina!

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar