CUINA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN
RECEPTES AMB ARRÒS DEL DELTA DE L'EBRE, AVELLANA DE REUS, CALÇOT DE VALLS, CLEME
Pep Nogue17,50 €
- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2014
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-279-4
- Páginas: 232
- Encuadernación: Rústica
- Colección: El Cullerot
- Idioma: Catalán
17,50 €
Alerta disponibilidad online17,50 €
Amb Cuina amb denominació d'origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d'altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació atributs que desprèn en Pep Nogué, l'autor.
Añadir a mis favoritos
Compartir