CUINA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

CUINA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

RECEPTES AMB ARRÒS DEL DELTA DE L'EBRE, AVELLANA DE REUS, CALÇOT DE VALLS, CLEME

17,50 €

  • Editorial: COSSETANIA EDICIONS
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-9034-279-4
  • Páginas: 232
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: El Cullerot
  • Idioma: Catalán

17,50

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

17,50 €

Amb Cuina amb denominació d'origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d'altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació atributs que desprèn en Pep Nogué, l'autor.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar