ELS NOSTRES ARROSSOS

ELS NOSTRES ARROSSOS

HISTÒRIA, FESTES I RECEPTES

21,95 €

  • Editorial: DRASSANA
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-127935-0-5
  • Páginas: 188
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

21,95

Añadir a mi cesta

Consigue 1,10 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 01/05/2024

21,95 €

Consigue 1,10 puntos TROA

Des de quan l'arròs és un producte fonamental en la nostra alimentació i la nostra gastronomia? Com es cultivava històricament i quines varietats han sigut les més importants? Quina relació té esta gramínia amb l'Albufera i els aiguamolls? I, sobretot, quins són els arrossos més saborosos que ens han llegat la tradició?



El cuiner Ximo Carrión oferix en este llibre una completíssima panoràmica sobre la història, el paisatge i la cultura festiva de l'arròs, incloent desenes de receptes tradicionals, moltes d'elles a penes conegudes, però que contenen tota la potència i el saber fer dels nostres esforçats ancestres.



Des de la clàssica paella valenciana, l'arròs amb crosta, a banda o el del senyoret, fins a la paella viuda, l'empedrat amb fesols i capellanet, l'arroz de los tres puñaos, l'arròs de les monges caputxines amb anxova, el d'abadejo i cigrons, o el de morro i orella. Un recorregut fascinant pels nostres arrossos.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar