100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA
Jaume FabregaAhorras un 5,0%
6,95 €
6,60 €
- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2013
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-299-2
- Páginas: 224
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
6,95 €
6,60 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
6,95 €
6,60 €
La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Añadir a mis favoritos
Compartir