100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA
Jaume Fabrega I ColomAhorras un 5,0%
14,90 €
14,16 €
- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2018
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-720-1
- Páginas: 224
- Encuadernación: Bolsillo
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
14,90 €
14,16 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
14,90 €
14,16 €
La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Añadir a mis favoritos
Compartir