CAP I POTA. EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS.
EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS
Jaume Fabrega I ColomAhorras un 5,0%
15,50 €
14,73 €
- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2020
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-980-9
- Páginas: 232
- Encuadernación: Rústica
- Colección: El Cullerot
- Idioma: Catalán
Ahorras un 5,0%
15,50 €
14,73 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
15,50 €
14,73 €
Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.
Añadir a mis favoritos
Compartir