A QUÈ DEDICO EL MEU TEMPS?

A QUÈ DEDICO EL MEU TEMPS?

9,80 €

9,80

Consigue 0,49 puntos TROA

9,80 €

Consigue 0,49 puntos TROA

Enviar a un amigo

A què dedico el meu temps? forma part de la sèrie La Joanina i els seus amics de la col?lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure.
Aquesta sèrie, adreçada a nens i nenes de 3 a 5 anys, reuneix històries de la marieta Joanina, la qual, com les nenes i els nens petits, busca el sentit del món mentre procura entendre's a si mateixa. En les diverses històries, es troba amb amics amb qui dialoga sobre aquestes qüestions. En aquest conte, busca respostes a les seves preguntes filosòfiques sobre el temps mentre juga i passeja amb en Pol, el cargol. Es tracta de qüestionar-se sobre les presses del món actual, des de la perspectiva del moviment mundial de la desacceleració i de la proposta d'una pedagogia lenta.
Al final del llibre s'inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats i reflexions per tractar alguns dels temes plantejats en el conte.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar