ANATOMIA D'UN ENGANY

ANATOMIA D'UN ENGANY

19,90 €

19,90

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares
Versión ebook disponible
por 8,99 €

19,90 €

Enviar a un amigo

La periodista britànica Sarah Vaughan planteja en la seva novel·la Anatomia d'un escàndol el cas d'un destacat membre del govern del Regne Unit, James Whitehouse, al qual Olivia Lytton, una de les col·laboradores del seu gabinet, acusa de violació quan es dirigien a una de les sessions de treball del Partit Conservador.
La fiscal Kate Woodcroft, advocada criminalista coneguda pels seus èxits en el fòrum londinenc, rep l'encàrrec de substanciar el procés i demostrar davant del jurat la culpabilitat d'un acusat poderós al qual donen suport des del Primer Ministre als seus companys de files. Fins aquest moment, la trajectòria professional i familiar de James Whitehouse resultava irreprotxable. Membre de l'antiga aristocràcia, graduat a Oxford amb excel·lents qualificacions, regatista vencedor en les competicions i feliçment casat amb la distingida Sophie, representava la imatge ideal del cavaller britànic. Pare afectuós i dedicat a la cura dels seus fills, qualsevol intent de atribuir-li un delicte de violació semblava destinat al fracàs. No obstant això, els mitjans de comunicació es van mostrar des del principi disposats a treure partit de l'escàndol que suposava portar als tribunals una de les personalitats més prestigioses, distingida en la lluita contra el terrorisme islàmic. L'ambient s'inflama durant la fase processal dels interrogatoris quan Kate Woodcroft descobreix la relació adúltera que l'acusat havia mantingut amb Olivia Lytton durant diversos mesos anteriors a la suposada violació. Davant l'evidència de les proves James Whitehouse es forçat a reconèixer la seva infidelitat, encara que nega en rodó haver comès l'acte que se li imputa. L'advocada fiscal crida a declarar testimonis que confirmen les relacions entre tots dos i admeten la possibilitat real que l'agressió sexual s'hagués produït en negar-se la víctima en algun moment accedir als desitjos de James. Sarah Vaughan, amb estil àgil i realista en les descripcions ambientals, alterna les escenes davant els tribunals de justícia amb les referències a la vida anterior dels personatges durant els seus anys d'estudiants a Oxford als quals atribueix una conducta immoral i violenta. Joves drogoaddictes, viciosos i llibertins els actes vandàlics dels quals quedaven impunes a causa dels privilegis de les classes altes que els permetien després ocupar llocs elevats en l'àmbit de les finances i la política d'Anglaterra. L'excessiu detall en les declaracions dels testimonis sobre els actes previs i desenvolupament de la suposada violació, resulten en excés escabrosos.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar