AQUELL ESTIU SUFOCANT

AQUELL ESTIU SUFOCANT

13,00 €

13,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

13,00 €

En aquesta novel·la, publicada el 1904, von Keyserling (1855-1918) narra el llarg i dolorós estiu del fill de disset anys d'un aristòcrata prussià. Per haver suspès els exàmens, en lloc de passar les vacances amb la mare i els germans al costat del mar, viatja amb el pare a la propietat rural familiar. Allí visita uns parents que tenen dues filles joves i atractives. Enamorat d'una, el protagonista viu en estat d'efervescència emocional, alternada amb etapes de malenconia en descobrir que el seu pare va mantenir algun tipus de relació amb la més gran de les joves, però que, en nom d'interessos econòmics, va trencar-la i la va empènyer cap a un matrimoni de conveniència.
És una típica novel·la de formació, gènere molt característic de la literatura alemanya. El desconcert amorós del personatge central, dividit entre els instints sexuals i l'idealisme afectiu, es combina amb els seus sentiments ambivalents respecte al pare, home de bruscs i desconcertants contrastos de caràcter. L'acció transcorre lenta, gairebé sense dinamisme extern, en solitària calma campestre, però l'interior dels personatges experimenta grans convulsions, fins a portar-ne un a una mort que se sospita autoinfligida. Ambientació aristocràtica i passions més aviat poc nobles constitueixen un entramat convencional, de vegades proper al melodrama, que constitueix un bon quadre d'època. L'estil és elegant, però resulta inexpressiu en voler transmetre la impassibilitat de modals i manera de parlar de les classes socials més refinades.

Más libros de este autor

Ver todos
Eduard Von Keyserling

Eduard Von Keyserling

(Schloss Tels-Paddem, 1855 - Munich, 1918) Novelista y dramaturgo báltico alemán, uno de los exponentes del impresionismo literario. Nació en el castillo de Paddern y fue miembro de una antigua y noble familia alemana del Báltico, y familiar del filósofo Hermann Keyserling. Estudió en la Universidad de Dorpat, pero le obligaron a abandonar sus estudios debido a un incidente social que le alejó de los círculos aristocráticos. Tras mudarse a Viena, continuó estudiando y empezó a familiarizarse con las ideas sociales del naturalismo, y ... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar