BLAT

BLAT

PREMI DE NOVEL·LA CURTA JUST M. CASERO 2015

16,00 €

16,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

16,00 €

Enviar a un amigo

A “Blat” s’expliquen les històries paral·leles de dos personatges que tenen molt en comú, tot i que separats per l’espai i el temps, no es coneixen: en Tomàs, tipògraf, i un personatge anònim. Ambdós fugen, cadascun de las seves pressions, i van a la recerca de quelcom, que no sempre saben. És una història profunda, inspirada en la vida dels germans Torres: Màrius i Víctor, el polític i el poeta, molt diferents entre ells, separats i per la guerra.
Llibre d’exquisida narrativa i llenguatge acurat, que manté ritme i capta l’atenció del lector. Bé que de moments es fa particularment enigmàtica: aquí està la possible dificultat, doncs no queda prou clar la antropologia que sustenta, o las idees que vol transmetre.
Tot i que ambdós personatges principals defensen idees cabals i harmòniques amb un rerefons cristià, sempre queda el dubte de què vol arribar a dir, o si és solament una manera poètica de divagar sobre la vida i tot el que l’home té dins de la seva consciència: el valor de l’amistat, la lluita per un ideal i l’esforç que comporta, la família, la melangia de la infantesa, l’educació familiar com un bé...
Llibre que porta a pensar, a obrir converses i a defensar posicions.
Convé tenir maduresa per tal d’assaborir les vides plantejades, que no són sinó aspectes de les lluites de cada home, però que sempre són presentades a nivell humà, amb escasses referències a la vida espiritual.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar