LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
Jaume Fabrega I ColomAhorras un 5,0%
26,50 €
25,18 €
- Editorial: VIENA EDICIONES
- Año de edición: 2020
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-17998-36-3
- Páginas: 336
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
26,50 €
25,18 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
26,50 €
25,18 €
La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no nha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescadors..., que de mica en mica han anat elaborant tot un seguit de plats variats i amb segell propi, com ara les diverses variants del mar i muntanya.
A través daquest exhaustiu receptari més de dos-cents plats «preparats» per Jaume Fàbrega, coneixerem tota mena de propostes a mig camí entre la tradició i la modernitat duna cuina tan original com inclassificable, però farcida, macerada o amanida amb olors i gustos que viuen al fons de la nostra memòria i que ens resulten del tot genuïns.
Añadir a mis favoritos
Compartir