DENTADURES DE L'ESPAI. 1: UNA NAU ESPACIAL AL SOTERRANI

DENTADURES DE L'ESPAI. 1: UNA NAU ESPACIAL AL SOTERRANI

3,00 €

3,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Abbot i la seva cosina Jenny viuen en cases contigües en un poble de Texas , i comparteixen l'afició pels còmics d'alienígenes i d'aventures intergalàctiques . L'obra , primera d'una sèrie protagonitzada per tots dos, narra la seva relació amb un grup d'extraterrestres , amb els quals entren en contacte gràcies a les entremaliadures de Douglas , el cadell desobedient del que tenen cura a mitges . En anar a buscar el gos a la casa on ha entrat sense permís , descobreixen que s'ha ficat en un soterrani on hi ha tot tipus d'estranys aparells. El propietari , que té fama de antipàtic , resulta ser una criatura vinguda de l'espai exterior , que ha pres aparença d'ancià rondinaire , tot esperant rebre ordres sobre la seva missió . L'obra, escrita en to d'humor , narra la relació dels nens amb el grup extraterrestre , que compta amb uns aparells tecnològics capaços de fer coses extraordinàries , encara que no tots funcionen bé. L'aparença d'ancians que el grup ha adoptat , fa que tractin als petits com si fossin els seus néts i aquests al seu torn els veuen com si fossin els seus avis . Junts emprenen la persecució del cadell que s'ha escapat portant a la boca un potent desintegrador atòmic i viuen una perillosa aventura per impedir que aniquili involuntàriament tot l'estat texà . Divertida i molt imaginativa , l'obra més d'entretenir, ofereix una perspectiva simpàtica de la convivència de petits i grans.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar