DENTADURES DE L'ESPAI. 2: COSMOAVIS EN ÒRBITA

DENTADURES DE L'ESPAI. 2: COSMOAVIS EN ÒRBITA

3,00 €

3,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Segon episodi d'una sèrie de ciència-ficció que narra les aventures terrestres d'un comando d'alienígenes que , en fracassar en els seus plans d'envair la Terra , prenen l'aparença d'avis que s'instal•len a viure en una residència per a gent gran . Els cosins Westwood , Jenny i Abbot , dos nens molt aficionats als relats d'aventures intergalàctiques , traven amistat amb ells i en aquesta ocasió els acompanyen a visitar la seva nau espacial que porta dècades en òrbita , esperant portar els seus tripulants a un improbable viatge de retorn al seu planeta d'origen . L'obra descriu amb molta imaginació i en to humorístic els diferents compartiments d'aquest singular vehicle i narra la sorpresa dels cosmoavis en descobrir en el seu interior , sa i estalvi , a un company de missió al qual creien mort o desaparegut . Escrita amb estil senzill i àgil , sense grans pretensions literàries però amè i de fàcil lectura , resulta molt entretinguda i posa de manifest la bona entesa que pot generar la relació entre els més petits i els més grans o , com en aquest cas , els que tenen aparença de tals.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar