EL DIA DE L'INCIDENT

EL DIA DE L'INCIDENT

18,00 €

18,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Isidre Grau Antolí (Sabadell, 1945) viu a Cerdanyola, és enginyer tècnic químic, professor de català i des de 1975 es dedica regularment a la literatura, a més d’haver ensenyat les tècniques de la novel•la i el conte. Ha publicat 13 novel•les, 8 reculls de narracions i 2 assaigs literaris, a més de participar en el Col•lectiu Ofèlia Dracs i col•laborar habitualment amb articles a la premsa. En la seva producció destaca la pentalogia iniciada amb Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi, 1985), amb les transformacions socials del segle XX des de l’espai literari de Vinyes de Savall. Les seves últimes novel•les, La bellesa del diable i Els amants volàtils, se centren en la Barcelona actual. Fruit de la seva experiència didàctica, sobretot a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, ha publicat L’arquitectura del conte i La maleta de l’escriptor, a més d’impartir diversos cursos i conferències sobre l’ofici d’escriure.
La darrera obra publicada es el recull de narracions El dia de l’incident, tretze històries d’epifanies en moments excepcionals.

El fil conductor dels tretze relats que composen El dia de l’incident és un moment d’un dia especial, en que va ocórrer alguna cosa que significà un punt d’inflexió en la vida del protagonista del relat. Aquest moment, no necessàriament suposa un canvi radical en la forma de fer o viure la vida, però és un instant que no s’oblidarà mai i que tindrà un significat especial per a qui l’hagi viscut.

Relats ben escrits, amb un llenguatge planer; no sembla que l’autor es proposi buscar ressaltar valors de cap tipus, de fet en la majoria dels relats els protagonistes són famílies desestructurades o parelles no estables, personatges amb visions egoistes que pensen en la seva satisfacció. Cal destacar en positiu (es mostra agraïment) el segon relat ”el mestre de dibuix” i en negatiu “el que queda del somni” (infidelitat matrimonial). En conjunt la família és mal tractada.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar