EL FUTUR DELS LLIBRES ELECTRÒNICS

EL FUTUR DELS LLIBRES ELECTRÒNICS

GUIA ECOSOCIAL: TOT EL QUE NO EXPLIQUEN I HAURIEN D'INCLOURE ELS MANUALS D'INSTR

12,00 €

  • Editorial: PAX
  • Año de edición:
  • Materia: Ciencias de la naturaleza
  • ISBN: 978-84-86469-14-6
  • Páginas: 104
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

12,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

12,00 €

Enviar a un amigo

Sobre paper, pantalla, tauleta o lectors de tinta digital. Guia ecosocial: tot el que no expliquen i haurien d'incloure els manuals d'instruccions.

"Les persones únicament arribaran a ser lliures a través de la cultura. L'obstacle màxim que s'oposa a l'assoliment d'aquesta llibertat és l'esclavitud voluntària. I aquesta no és més que una forma d'ignorància, com la indiferència, la rutina i l'escepticisme". Aquestes paraules, escrites per l'anarquista Gabriel Buades l'any 1934 a Inca, Mallorca, a l'escrit Pol·len llibertari, donen sentit a aquest llibre centrat en donar pistes a les persones que se senten lectores de tota la vida, a les noves i a les velles. Els canvis tecnològic són tan accelerats que l'orientació d'aquest llibre pretén fer entendre on som i cap a on anem. I què en podem fer, és clar.

Aquest llibre ha estat escrit per l'ambientòleg i periodista Jordi Bigues, i l'ambientòloga Marta Escamilla.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar