FIDELITAT

FIDELITAT

18,00 €

18,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 21/02/2020

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

Marco Missiroli (Rimini, 1981) és un autor italià d'èxit i amb diversos premis en el seu haver. Fidelitat, nominada al Premi Strega, és el títol de la seva última novel•la en la que explora amb subtilesa la història d'un matrimoni.
L'acció es desenvolupa a Milà i està protagonitzada per una jove parella, Carlo i Margarita, aparentment feliç i amb bon panorama professional: ella és agent immobiliària i ell professor universitari; però Margarita vol sentir-se més atractiva i ell se sent una mica fracassat laboralment.
Aquests buits condueixen al fet que cada un busqui fora el que anhela i el conflicte treu el cap en les seves vides quan Carlo sent atracció per una estudiant a la qual no sembla capaç de renunciar i es llisca en una obsessiva relació sentimental. Margarita també li és infidel amb un massatgista, un home peculiar i polièdric en el terreny amorós.
Aquests fuites extramatrimonials comencen a erosionar el seu matrimoni tot i que se segueixen estimant, no estan en crisi ni plantegen divorciar-se ja que són capaços de conviure amb la deslleialtat d'un i altre, encara que la traïció planejarà ja sempre sobre les seves vides. Mentrestant, la mare de Margarida, un personatge sòlid la trajectòria de la qual té influència en la parella, es posa malalta de gravetat, el que afegeix un nou problema a la situació.
L'autor situa la trama en els carrers de Milà, que afegeixen la seva màgia a un relat que s'endinsa amb profunditat en les contradiccions d'un doble adulteri en què hi ha un fort elogi dels sentiments i un potent desplegament eròtic en ocasions. Amb estil intimista, l'autor escodrinya els plecs més íntims de l'ésser humà, de la mentida i de l'amor en un relat creïble, proper i emotiu a través d'una prosa absorbent.
Amb el títol de Fidelitat, l'autor fa un joc de paraules ja que en realitat el llibre tracta de la infidelitat. Marc i Margarita viuen acompanyats del seu propi engany sense ser del tot capaços de trencar els seus enganyosos llaços afectius. Un amor que persisteix encara que ferit i ple de complexitats.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar