- Editorial: DOCUMENTA BALEAR EDICIONES
- Año de edición: 2019
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-17113-62-9
- Páginas: 112
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
12,00 €
Añadir a mi cestaConsigue 0,60 puntos TROA
12,00 €
Consigue 0,60 puntos TROA
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten.
Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d'innovadors a partir d'ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.
Añadir a mis favoritos
Compartir