GERMÀ GRAN

GERMÀ GRAN

Ahorras un 5,0%

19,90 €

18,91 €

Ahorras un 5,0%

19,90

18,91

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Ahorras un 5,0%

19,90 €

18,91 €

Enviar a un amigo

Aquesta obra literària, que aborda com a motiu principal un dels problemes més aguditzats de la societat nord-americana contemporània, els hàbits alimentaris i, en concret, l'obesitat, té com a protagonista una empresària d'èxit, Pandora Halfdanarson, filla d'un conegut actor de una telesèrie d'èxit dels anys setanta, al seu peculiar nucli familiar: el seu marit, artista de la fusta, i als fills adolescents de l'anterior matrimoni d'ell. La vida d'aquest nucli domèstic, que transcorre al tranquil Estat d'Iowa, es veu alterada quan el germà de Pandora, Edison, intel•ligent i imprevisible músic de Jazz, es presenta en l'univers de Pandora amb un greu problema d'obesitat mòrbida i no pocs símptomes de depressió. La novel•la gira al voltant dels esforços de la seva germana per treure Edison de la seva malaltia i al projecte de superar així les seqüeles personals i socials.
Un text que es construeix sobre dos pilars: la narració de la vida del ciutadà mitjà americà representat pel seu protagonista i les reflexions que sobre les situacions vitals realitza, en primera persona, la narradora. Amb notable talent per a l'anàlisi d'algunes de les obsessions de la societat nord-americana actual, i dels fenòmens sociològics que més influeixen en aquesta forma de vida, com ara les telesèries, ofereix una ambigua i contradictòria comprensió de les relacions en els nuclis familiars. Al marge d'alguns moments en què no ens estalvia la utilització d'un llenguatge no apropiat, aquesta novel•la planteja algunes qüestions antropològiques d'interès, en el camp dels valors humans, de la relació entre cos, persona i personalitat, encara que en no poques ocasions s'ofereixi una resposta no satisfactòria. Cal destacar l'absència d'algunes temàtiques que poden ser no políticament correctes per a la seva mentalitat.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar