HAMNET

HAMNET

23,95 €

23,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

23,95 €

Maggie O`Farrell va obtenir el Women 's Prize a la millor obra de ficció escrita per dones amb la seva novel·la Hamnet inspirada en la vida i mort del fill de Shakespeare que després seria Hamlet. L'acció es desenvolupa a Londres al voltant de 1596 i narra la història d'Agnes Hathawa, esposa de William S., un matrimoni presidit per l'amor, la pèrdua, la maternitat i el dol per la mort del seu fill Hamnet. L'autora s'ha documentat a fons sobre la època i l'obra de Shakespeare i presenta una impactant obra plena de nostàlgia i amb un to elegíac que presideix tot la narració. Descriu la vida domèstica en la qual es desenvolupa Agnes, una atmosfera en la qual cobren molt relleu objectes i símbols que donen lloc a escenes gairebé teatrals. Agnes és un personatge femení, rebel i fràgil alhora, aficionada a l'art de les herbes i a curar amb remeis casolans, una dona incompresa pel seu entorn social ja que és gairebé mítica. En la novel·la hi ha abundants temes propis de la literatura de Shakespeare al costat d'elements onírics, tot relatat amb la magnífica prosa de Maggie O'Farrell que en aquest cas es tenyeix de tendresa, dolor i una gran imaginació que mostra un cop més la seva mestria literària.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar