HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
LES SALSES · ELS APERITIUS · LES ENSALADES · LES SOPES
Vicent Marqués39,00 €
- Editorial: EDITORIAL SIDILLA
- Año de edición: 2018
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-947484-8-6
- Páginas: 918
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
39,00 €
Alerta disponibilidad online39,00 €
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d?aquesta cuina.
En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d?aperitius, d?ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d?uns plats i d?unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.
Añadir a mis favoritos
Compartir