HOMES EN LA MEVA SITUACIÓ

HOMES EN LA MEVA SITUACIÓ

Ahorras un 5,0%

20,95 €

19,90 €

Ahorras un 5,0%

20,95

19,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Ahorras un 5,0%

20,95 €

19,90 €

Per Petterson (Oslo, 1952) autor de Sortir a robar cavalls i un dels escriptors noruecs més representatius, torna amb Homes en la meva situació, novel·la en què narra la història d'un home solitari. Arvid Jansen, el protagonista i narrador, és un escriptor que viu sol en un apartament de Bjolsen ja que porta un any separat de la seva dona Turid. Les seves tres filles habitualment viuen amb la seva mare, i a ell el visiten amb freqüència. Ella vol el divorci però no s'atreveix a plantejar-s'ho directament. Arvid se sent molt decaigut i trist ja que a més ha perdut a part de la seva família en un accident aquàtic. Es dedica a freqüentar els bars d'Oslo i busca alguna companyia femenina però no aconsegueix mantenir res durador ja que és quelcom introvertit i té problemes de relació social de manera que de vegades les seves conductes són malinterpretades. Arvid gaudeix conduint moltes hores a la recerca d'inspiració, sense aconseguir-ho massa i fins i tot dorm de vegades al cotxe. També li agrada sortir amb les seves filles en cotxe però els seus problemes amb l'alcohol el porten en ocasions a situacions perilloses. Arvid intenta connectar més amb les seves filles i amb la més gran, ja adolescent, sembla obrir vies de major confiança. Petterson construeix la seva narració amb conseqüències de la vida quotidiana del protagonista, sense esdeveniments molt destacables, ja que se centra sobretot en analitzar la complexa personalitat d'Arvid, la solitud que l'envaeix i els intents infructuosos d'ofegar la seva pena. Amb prosa brillant i agilitat lingüística, Per Peterson descriu encertadament els problemes i crisi vital d'un home solitari amb escassos recursos psicològics i, en ocasions, recondueix el relat cap al passat al rescat de temps més feliços. Llibre suggerent i molt ben escrit.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar