L'ÚLTIM ANIMAL SALVATGE

L'ÚLTIM ANIMAL SALVATGE

12,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 12 a 14 años
  • ISBN: 978-84-9057-990-9
  • Páginas: 320
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: L' Illa del Temps
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Ecología y medio ambiente
  • Valores: Ingenio. Valentía

12,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

12,95 €

Enviar a un amigo

Transcorre l'acció d'aquesta novel·la, L'últim animal salvatge, en un futur que no sembla molt llunyà, en una illa on s'ha declarat una epidèmia mortal que afecta els animals del lloc, tant salvatges com de granja o domèstics. Aquesta situació afavoreix l'amo de la major empresa alimentària del món, disposat a no permetre que ningú aconsegueixi sintetitzar un remei per a ella. En canvi per a la població suposa una caòtica crisi de pànic que provoca l'alteració de l'ordre social, per por que la malaltia s'encomani a les persones. L'obra narra l'aventura d'un noi de dotze anys que, tot i que ha perdut la capacitat de parlar pot entendre’s mentalment amb qualsevol animal. En companyia d'un grup dels supervivents de diferents espècies sota la direcció d'un gran cérvol, fuig del centre on està reclòs no sap per què i tracta de trobar-se amb el seu pare, que podria tenir un antídot capaç de frenar el mal. Piers Torday, fill de Paul Torday, autor de la coneguda novel·la d'humor "La Pesca del Salmó al Iemen" ha creat una història de tints catastrofistes, vista a través d'un noi ingenu i ben intencionat, capaç d'entendre els animals millor que a les recargolades ments de certs humans adults. Al costat de una altra noia de la seva edat, emprèn un desesperat viatge a través de l'illa, enmig de persecucions i penalitats, guiat pel gran cérvol, savi i prudent, un llobató inexpert però valent i un escarabat mascle amb dots organitzatives. A mitja distància de la faula i el relat d'aventures, la novel·la planteja una trama de signe ecologista, pel que fa al respecte al món animal i a exposar els riscos que tanca l'excessiva manipulació industrial dels recursos alimentaris. L'acció, ben plantejada, resulta de vegades aclaparadora per la tensió a què se sotmet els personatges i el realisme de l'estil, sobretot en la descripció de les penalitats que aquests han de patir. No obstant això, el retrobament final del protagonista amb el seu pare permet albirar un missatge esperançador per al que s'endevina que seran successius episodis d'una mateixa sèrie narrativa.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar