MÓN VOLÀTIL

MÓN VOLÀTIL

7,95 €

7,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,40 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 17/08/2022

7,95 €

Consigue 0,40 puntos TROA

Aspirem a tenir més followers, lluitem contra el pas del temps i pensem que la nostra vida és plena perquè estem constantment ocupats. Els valors tradicionals es descomponen, el món polític, social, econòmic, religiós i cultural es desfà i ens sentim vulnerables i frustrats, perquè tot canvia vertiginosament i ens preguntem què és el que es manté sòlid en un món en transformació. Amb el seu to divulgatiu, el filòsof Francesc Torralba fa un diagnòstic de la societat actual i de com l’individu s’ha d’adaptar per viure en un món dominat per la incertesa, la hiperacceleració i l’excés d’informació.
«Necessitem mapes, cartografies culturals, plànols per orientar-nos, per saber on som, cap a on anem, què és el que està passant, perquè només si coneixem mínimament l’escenari, podrem determinar i comprendre quin és el nostre lloc en el món i el nostre rol en la societat».
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Más libros de este autor

Ver todos
Francesc Torralba

Francesc Torralba

(Barcelona, España, 1967)Estudió filosofía en la Universidad de Barcelona y teología en la Facultad de Teología de Catalunya. Terminó la licenciatura en filosofía en 1990 recibiendo el Premio Extraordinario de Licenciatura al mejor expediente académico. Posteriormente amplió estudios en la Universidad de Copenhaguen, donde estudió la lengua danesa para escribir su tesis sobre el pensador Søren Kierkegaard. También realizó la licenciatura en Teología (1993) sobre la cristología de Kierkegaard y defendió su tesis doctoral en teolo... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar