NOSALTRES EN LA NIT

NOSALTRES EN LA NIT

16,90 €

16,90

Consigue 0,85 puntos TROA

16,90 €

Consigue 0,85 puntos TROA

Enviar a un amigo

Nosaltres en la nit és l'última novel·la de Kent Haruf, escrita poc abans de morir. L'acció discorre a Holt (Colorado) i està protagonitzada per dos vidus ja grans. Una nit Addie Moore s'apropa a casa del seu veí Louis i li demana suaument que vagi a dormir amb ella per no estar sola. A partir d'aquest moment s'acompanyen i viuen junts i, després de superar una primera etapa de timidesa i desconeixement mutu, la seva intimitat creix. Conversen, desgranen les seves trajectòries vitals i es crea una amistat que conclou en una relació sexual. Aquesta convivència desencadena les crítiques de les seves amistats i especialment de la seva família; tot es complica quan arriba a la casa un nét de sis anys i la seva mare protesta de la situació creada. La pressió augmenta i se separen temporalment encara que tornaran a unir-se.
Haruf construeix aquest relat romàntic amb prosa assossegada i un to suau amb cert deix melancòlic que deixa un pòsit agredolç. Tot està narrat o millor insinuat amb frases curtes i gran concisió i economia de recursos però que aconsegueixen dibuixar amb certa profunditat el peculiar idil·li d'uns personatges que busquen la seva felicitat, ja en la vellesa, encara que sigui a través de la transgressió i l'amoralitat. No hi ha grans girs narratius ni esdeveniments sorprenents. Nosaltres en la nit és la història del dia a dia d'una parella que relata les seves converses, els seus sentiments i les seves trobades eròtiques en què queda palesa la permissivitat en les relacions matrimonials i sentimentals. El llibre ha estat guardonat amb el Whiting Award i nominat al National Book Award, Los Angeles Times Book Prize i New Yorker Book Awarad

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar