SABER DIR NO

SABER DIR NO

17,90 €

17,90

Consigue 0,90 puntos TROA

17,90 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

"Quan dic no, estic present, sento que existeixo. Per dir no, prenc distància dels altres, m'adono que sóc singular, que no sóc un clon social, una reproducció en miniatura del disseny industrial de l'opinió pública".
En el seu nou llibre Francesc Torralba presenta un nou text dins la seva prolixa producció assagística. En aquest cas el títol és més comercial que aclaridor del que trobarem en les seves pàgines: un esplèndid assaig des de la perspectiva antropològica de la llibertat, d'aquí el subtítol: la saviesa que allibera. Que no tingui por, però, el lector. Estem davant d'un assaig d'antropologia aplicada a la vida que vivim tots, tots els dies. De amena lectura, senzill però precís en l'expressió,
Torralba -inqüestionable pensador, filòsof, escriptor, professor i compromès amb l'humanisme actual-, orienta la seva obra cap a l'antropologia filosòfica i l'ètica. Emmarcat en el personalisme contemporani, planteja una anàlisi de les qüestions centrals de l'existència humana (el sofriment, el silenci, la mort, Déu, el sentit, la llibertat ...) des d'una perspectiva filosòfica, que tracta d'integrar la riquesa de l'herència judeocristiana i els corrents filosòfics moderns i contemporànies.
D'aquesta manera reivindica el lloc que la filosofia té com a art de viure avui. Podria dir-se que els seus llibres, i aquest en particular, curen la malaltia del manual d'autoajuda i, de passada, ajuda a deconstruir els ídols de la postmodernitat en la qual ens debatem diàriament.
"El nen és font permanent de desitjos. Quan els educadors cedeixen i li concedeixen l'objecte desitjat, experimenta una felicitat efímera, interrompuda per la puixança d'un nou desig ... "No es pot explicar millor l'hàbitat consumista que respiren educands i educadors, el líquid amniòtic de l'úter mercantil en què viuen ... i vivim.
És cert que Torralba provoca, interpel·la, però, com ell mateix diu, "No escric per guanyar acòlits. Escric per aclarir els meus pensaments".

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos
Francesc Torralba

Francesc Torralba

(Barcelona, España, 1967)Estudió filosofía en la Universidad de Barcelona y teología en la Facultad de Teología de Catalunya. Terminó la licenciatura en filosofía en 1990 recibiendo el Premio Extraordinario de Licenciatura al mejor expediente académico. Posteriormente amplió estudios en la Universidad de Copenhaguen, donde estudió la lengua danesa para escribir su tesis sobre el pensador Søren Kierkegaard. También realizó la licenciatura en Teología (1993) sobre la cristología de Kierkegaard y defendió su tesis doctoral en teología sobre el pen... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar