SOFREGIT

SOFREGIT

50 RECEPTES I HISTÒRIES PARTICULARS DE LA CUINA CATALANA

18,90 €

  • Editorial: COSSETANIA EDICIONS
  • Año de edición:
  • Materia: Cocina
  • ISBN: 978-84-9034-919-9
  • Páginas: 160
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

18,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,95 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/02/2020

18,90 €

Consigue 0,95 puntos TROA

Enviar a un amigo

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar