SOTA UN CEL ESCARLATA

SOTA UN CEL ESCARLATA

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 20/04/2021

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Mark Sullivan és un escriptor nord-americà especialista en literatura de suspens, que ha publicat Sota un cel escarlata, novel·la de to èpic basada en la història real d'un heroi oblidat de la Segona Guerra Mundial, l'italià Pila Lella, qui va explicar a Sullivan la seva biografia .
Pino és un adolescent que el 1943 viu a Milà amb la seva família sense més problemes que divertir-se. Quan la violència comença a esquitxar la ciutat, ell s'enrola en operacions clandestines d'ajuda als jueus on coneix Anna, una bella vídua de qui s'enamora, línia amorosa que es manté al llarg del relat. El seu pare, per protegir-lo, l’envia una temporada a estudiar a La Casa Alpina, on un sacerdot, el pare Re, ajuda els refugiats i entrena Pino a escalar muntanyes de manera que el noi adquireix una gran fortalesa física.
El jove torna a Milà, els bombardejos aliats han destrossat la seva casa i els seus pares, veient-lo en perill, l'obliguen a allistar-se com a soldat alemany a canvi de realitzar tasques d'espionatge. El noi, amb 18 anys, es converteix en el xofer del general Leyers, un dels comandants més influents del Tercer Reich, sempre a les ordres de Hitler. Alhora, Pino comença a subministrar dades a la resistència sobre operacions militars a partir del que veu i sent en els seus viatges amb el general, sense que ell, aparentment, sàpiga res.
En els seus trajectes és testimoni de l'horror, veu la massacre de gent innocent i com són portats a l'extermini; encara que li bull la sang, ha d'aparentar fredor davant Leyers que ha dipositat en ell la seva confiança. En nombroses ocasions dóna mostres de prudència i valentia, un coratge augmentat pel seu amor a l'Anna i fins al final de la guerra haurà de defensar-se de la sospitosa missió que ha realitzat i demostrar que no és un traïdor.
Sullivan afegeix suspens i algun element de ficció a una història impactant ja per si mateixa i aconsegueix que la novel·la, narrada en tercera persona, atrapi per molts motius fins l'imprevisible final. Molt ben ambientada des del punt de vista històric, en ple feixisme italià, resulta interessant com l'autor reflecteix la influència de la guerra a les persones fins transformar-les, i està molt ben tractat el sòlid sentit transcendent del protagonista que aleteja al llarg del relat . Sota un cel escarlata ofereix drama, romanticisme, humanitat, ideals i una dosi de violència ajustada a la temàtica a través d'una trama resolta amb prosa senzilla però amena i que deixa una empremta positiva després de la seva lectura.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar