TRES MINUTS, QUARANTA SEGONS

TRES MINUTS, QUARANTA SEGONS

17,95 €

17,95

Consigue 0,90 puntos TROA

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general por la materia o el autor

Valoración de los clientes

17,95 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

Ona Carbonell va néixer a Barcelona l’any 1990; es va iniciar a l’esport a través de la gimnàstica rítmica, però de seguida es va afeccionar a la natació sincronitzada, perquè li agrada la sensació de ballar seguint la música sota de l’aigua. Forma part de l’equip nacional espanyol, des del 14 anys. Ha guanyat medalles en els cinc mundials en què ha participat, en competicions europees, i en els Jocs Olímpics de Londres l’any 2012, i participà en els Jocs Olímpics de Rio aquest any 2016.

En el llibre, detalla les seves vivències i experiències, manera de veure les coses i la seva afecció de l’esport. Descriu tots els moments importants de la seva vida durant les competicions, sempre en el seu aspecte positiu, malgrat els patiments, esforços que han de fer els esportistes d’elit, que els porta a passar fred, gana, dolor, cansament físic, etc. Porta una vida neta, però no parla de Déu, ni de religió, ni de si practica. Ella diu que ha après molt de l’esport, que l’ha fet madurar, que l’ha ensenyat a enfrontar-se a la vida, i és el que vol ensenyar en el seu llibre, per a què serveixi d’ajuda a altres persones, que tinguin una meta per la qual lluitar.
És un llibre que es llegeix amb intensitat, de lectura fàcil, sobretot si agrada l’esport, i que veu reflectida la vida tan dura o sacrificada de l’esportista, si vol assolir la meta que es proposa.
El títol: “Tres minuts, quaranta segons”, és el temps que dura el tango que va nedar el 7 d’agost de 2012 a la final de duo dels Jocs Olímpics de Londres, on va assolir la medalla de plata.

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA