UN ANY I MIG

UN ANY I MIG

20,50 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-664-1946-8
  • Páginas: 352
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Clàssica
  • Idioma: Catalán

20,50

Añadir a mi cesta

Consigue 1,03 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/06/2023

20,50 €

Consigue 1,03 puntos TROA

“Un any i mig a la vida d'una família contemporània, amb uns pares acabats de jubilar i quatre germans, tres dels quals, per motius diversos, han de marxar de casa a buscar-se la vida. El gran és arquitecte i viu al Canadà, la segona, cuinera, viu a París, la tercera, oceanògrafa, viu a Mallorca, i el més jove, surfer, és l'únic que viu amb els pares. Durant aquest lapse de temps veurem com evolucionen els personatges i què els va passant.” De la editorial.

Novel·la intimista on cada un dels capítols recorre una estació de l’any. Mostra una família molt unida, que a través del Wapp, el Mail o alguna trucada telefònica, mantenen la connexió entre ells. Els diversos fragments estan lligats entre si precisament amb aquestes connexions: si un germà, sobre el que recau l’atenció del lector, connecta amb un altre, a continuació el lector es trasllada a qui ha rebut el missatge, continuant la història.

A l’inici del llibre fa la impressió d’assistir a un espectacle de “Gran Hermano”, però a mida que avança l’escriptura gairebé et trobes formant part de la família, participant de les preocupacions de tots, els uns pels altres.

És un cant a la família i les arrels que la constitueixen, que no desapareixen malgrat la distància física, perquè es manté l’amor.

Per a un públic general. Malgrat les situacions de parella que es donen no correctes, excepte la dels pares, és delicat i sense concessions. És el retrat del que passa ara mateix. Pot no interessar a un públic massa jove.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar