EL FIBLÓ

EL FIBLÓ

20,50 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa
  • ISBN: 978-84-664-2467-7
  • Páginas: 304
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Clàssica
  • Idioma: Catalán

20,50

Añadir a mi cesta

Consigue 1,03 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 25/06/2024

20,50 €

Consigue 1,03 puntos TROA

La periodista Sílvia Soler (Figueres, 1971) torna amb El fibló, novel·la de temàtica familiar centrada en els tres germans Sureda-Faura: Ignasi, Laura i Judit, ja adults, després de la mort del seu pare, un famós dramaturg que mai els va brindar afecte i que es va desentendre de les seves vides també quan la seva mare Helena va morir relativament jove per la picada d'una abella, d'aquí el títol del llibre.
L'autora situa l'acció a Alella (Barcelona), a la casa on va transcórrer la infància dels tres germans que actualment estan separats o amb fortes crisis de parelles, on es traslladen per rehabilitar la mansió i intentar vendre-la. Allà arriba també una tia paterna, Margot, que serà peça clau per conèixer algun secret familiar del passat. Mentre Ignasi gestiona la reforma i la possible venda, Laura es dedica a explorar les immenses prestatgeries de llibres i comprova que els llibres estan ordenats seguint un curiós ordre que ofereix pistes sobre alguna cosa que els germans Sureda desconeixen. La troballa de novel·les amb intrigants dedicatòries d'algú desconegut a la seva mare juntament amb les confidències de la tia Margot els permet conèixer que aquesta persona desconeguda era una amiga amb qui la seva mare, necessitada d'afecte a causa de la desafecció del seu marit, va viure una relació amorosa, notícia que és celebrada pels tres germans.
Soler presenta una novel·la molt ben escrita, amb prosa elegant i cert to nostàlgic i fins i tot intimista, elements amb els que dibuixa amb precisió els perfils d'uns personatges, que manifesten sense traves els seus conflictes i il·lusions. Personatges creïbles, una permissivitat latent al llarg de la història i una poderosa empremta sentimental afloren en la trama de El fibló en la qual l’autor alterna el present amb fragments en flashback, especialment referits a records de la infància que faciliten entendre millor el present.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar