UN MÓN A L'ABAST DE LA MÁ

UN MÓN A L'ABAST DE LA MÁ

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/08/2021

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Maylis de Kerangal centra la seva nova novel•la Un món a l'abast de la mà en la figura de la protagonista, la jove parisenca Paula Krast, que el 2007 deixa la seva família per anar a estudiar a l'institut de pintura de la Rue du Métal a Brussel•les on s'especialitza en trompe-l’oeil o l'art de la il•lusió i de reproduir minerals, plantes i animals.
Paula comparteix habitació amb Jonàs, un decorador amb qui manté una relació sentimental i Kate, tres companys entre els quals es crea una forta amistat, intensificada pel seu amor a l'art. Paula viatja més tard als afores de Roma, a Cinecittá, per treballar en els decorats d’ Habemus Papam de Nanni Moretti i allà viu una efímera aventura amb un italià. Posteriorment, es trasllada a Moscou a col•laborar en els decorats d'una nova versió d'Ana Karenina. L'última escala professional de Paula es desenvolupa a les parets pintades de les coves de Lascaux i la història es tanca el 2015 amb l'atemptat contra Charlie Hebdo.
L'autora sosté el relat amb un ritme musical i vertiginós al llarg d'una trama molt centrada en aspectes tècnics i artístics que descriuen l'activitat professional de la protagonista i que Mayling entrellaça amb aspectes vitals, familiars i romàntics. La novel•la, escrita des del punt de vista d'una mirada omniscient, està molt ben documentada i resolta amb un llenguatge elegant, sensorial i precís com si es tractés d'una obra d'orfebreria de manera que es trasllada la minuciositat de l'art a l'estil narratiu.
La bellesa que Maylis de Kerangal transmet adopta un to molt sensual, tant en les qüestions artístiques i intel•lectuals que constitueixen la temàtica fonamental com en els aspectes amorosos, que en aquesta obra queden una mica reglats a un segon pla.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar