UNA BODA A LIÓ

UNA BODA A LIÓ

10,00 €

10,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

10,00 €

Enviar a un amigo

L'editorial Acantilado continua publicant la gran majoria d'obres de l'autor austríac Stefan Zweig (1881-1942), un dels autors més llegits en el seu temps a tot Europa. Zweig va escriure biografies, assajos, novel·les i llibres de relats que avui dia segueixen llegint-se amb el mateix interès que quan van ser escrits. Crida l'atenció l'interès que segueixen despertant tots els seus títols.
En aquesta ocasió, Acantilado, amb una impecable traducció de Berta Vies, rescata quatre relats. Dos són de tema històrics i dos transcorren per territoris més humans; fins i tot un d'ells, "Un ésser humà inoblidable", està explicat més com un succeït personal de l'autor, que va arribar a conèixer el personatge de què es parla en el llibre, ple de qualitats humanes i que desborda generositat.
El que dóna títol al llibre, "Una boda a Lió", transcorre en plena Revolució Francesa i explica un passat que té a veure amb la persecució que van patir els que no donaven suport a la Revolució. Amb tints dramàtics, a la presó torna a trobar-se un parella d'enamorats que van haver d'ajornar el seu casament per culpa de la repressió que estava duent a terme, en persona, el mateix Fouché. "Una caminada", un altre dels relats de temàtica històrica, es trasllada a l'època de Jesucrist, que apareix com a personatge col·lateral. Finalment, "Dos solitaris", relata l'inesperat i insòlit trobada entre dues ànimes marginades pels estàndards de la societat.
Tots els relats són breus i en tots ells impera el realisme en la seva estructura i composició. Un cop més, sobresurt la capacitat de Zweig d'anar al gra i no enredar-se en qüestions decoratives, i destaca a més la qualitat del seu estil elegant, adaptat al tema i a les circumstàncies que viuen els seus personatges.

Más libros de este autor

Ver todos
Stefan Zweig

Stefan Zweig

(Viena, 1881 – Río de Janeiro, 1942)Uno de los escritores más polifacéticos de la primera mitad del siglo XX. De origen judío, estudió en Berlín y Viena. Durante la primera guerra mundial se trasladó a Zurich, donde se adhirió a las causas pacifistas del escritor francés Romain Rolland. Más tarde volvió a su país, concretamente a Salzburgo, pero el nazismo le obligó a exiliarse en 1934. Así, Zweig y su segunda esposa se instalaron primero en Londres y más tarde en Brasil, donde, profundamente desilusionados por el ambiente bél... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar