UNA HISTÒRIA NEGRA

UNA HISTÒRIA NEGRA

19,90 €

19,90

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

Enviar a un amigo

Una història negra és el títol de l'últim llibre de l'escriptora i guionista italiana Antonella Lattanzi (Bari, 1979), thriller la temàtica del qual se centra en la violència cap a les dones i les seves possibles conseqüències. La trama es desenvolupa a Roma el 2012 on viuen Carla i Vito, un matrimoni amb tres fills i recent divorciats. Ella ha patit sempre el maltractament físic de la seva irascible i gelós marit en una mena de brutalitat barrejada amb passió que Carla ha aguantat estoicament; a més, ell li és infidel des de fa catorze anys i ella també ha buscat algun desfogament amorós.
Una nit d'agost, en la celebració de l'aniversari de la filla menor, acudeix el seu pare a petició de la nena, però quan la festa acaba Vito desapareix sense deixar rastre. La policia s'encarrega de la seva recerca sense èxit durant dues setmanes a més de les indagacions de Carla, els seus fills, l'amant de Vito i amb altres parents fins que es descobreix que ha estat assassinat.
Ara es tracta d'esbrinar qui és l'autor encara que el setge s'aproxima cada vegada més a la Carla, que és detinguda i capturada com a principal sospitosa. El desenvolupament del judici, enrevessat i complex fins al final, amb les intervencions de familiars i coneguts de Vito, és una de les seqüències millors del llibre.
Lattanzi mostra les seves habilitats de guionista i desenvolupa un estil cinematogràfic amb escenes molt visuals, ritme àgil i ràpids diàlegs, recursos amb què aconsegueix mantenir la tensió i la intriga al llarg de tota la novel·la. Tot i tractar-se d'un tema dur i delicat, l'autora no es recrea massa en seqüències escabroses sinó que l'aborda des d'un punt de vista que aprofundeix en la psicologia dels personatges amb destacable atenció als dos protagonistes. Un tractament gens convencional, amb mirades i angles narratius diversos sobre la culpabilitat. Tot descrit amb un to molt a la italiana, apassionat i sensorial, i ambientat en l'atmosfera d'una Roma que sembla acompanyar la tragèdia.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar