BLANCA COM LA NEU VERMELLA COM LA SANG

BLANCA COM LA NEU VERMELLA COM LA SANG

15,90 €

  • Editorial: PLAZA JANES
  • Año de edición:
  • Materia: Novela sentimental
  • ISBN: 978-84-01-38749-4
  • Páginas: 272
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

15,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,80 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 03/10/2023


El protagonista d'aquesta novel•la és un noi de setze anys , normal i corrent , amb els gustos típics dels nois avui en dia , com l'ipod , la música, els mòbils , el futbol i la poca atenció prestada a les classes . Però hi ha alguna cosa que el caracteritza: per a ell les emocions tenen un color . Els colors de la seva vida estan encarnats en personatges com els seus dos grans amics , el seu nou professor de Filosofia i Història , que l'ajudarà a despertar i a saber com seguir els seus propis somnis , i la noia de la qual està perdudament enamorat .
Es tracta d'una novel•la molt recomanable per als joves o per als adults que vulguin d'alguna manera reviure els grans somnis i lluites que sorgeixen en l'adolescència . L'autor ha sabut captar bé la mentalitat dels nois d'aquesta edat, els típics dubtes , obsessions , rebequeries , i la impotència de no saber què fer en determinades situacions . Tracta el tema de l'amistat , l'amor , el misteri del dolor i la mort , la família i l'existència de Déu de forma molt positiva , amb profunditat , amb molta força i amb esperança . És molt fàcil de llegir i està ben escrita . S'estructura en capítols curts , que fan que la lectura avanci amb fluïdesa . Tot i que la novel•la té sobrats elements positius , la trama no és perfecta i utilitza alguns estereotips i desenllaços una mica previsibles .

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos
Alessandro D'avenia

Alessandro D'avenia

(Palermo, 1977) Alessandro D'Avenia. Doctor en Letras Clásicas. Es escritor, guionista y da clases en un instituto. Su primera novela “Blanca como la nieve, roja como la sangre” (Grijalbo, 2010) obtuvo una excelente acogida entre la crítica y los lectores, consagrándole comouno de los escritores jóvenes italianos más prometedores en el panorama de la narrativa actual.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar