COSES QUE NINGÚ NO SAP

COSES QUE NINGÚ NO SAP

17,90 €

17,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 03/10/2023

Margherita , una jove de catorze anys que no comprèn la separació dels seus pares , el seu company d'institut Giulio , de divuit anys i que sent resident en una casa d'acollida no ha conegut mai als seus pares , i un jove professor de literatura a qui li aterreix el compromís a casar-se per por a l'amor , seran els protagonistes d'una història que s'anirà entrellaçant en la recerca personal per desterrar els seus propis fantasmes i descobrir la vida que inexorablement els surt a l'encontre .
En aquesta seva segona novel•la D'Avenia es mou en similars escenaris a " Blanca com la neu , vermella com la sang" . Pensada per a un públic jove adolescent intenta plasmar les inquietuds, anhels , audàcies , bogeries , desitjos de justícia , de felicitat , primeres trobades amoroses , etc . , que se'ls revelen en el despertar a la vida com a protagonistes i directors de la seva pròpia història . Sempre amb un sentit positiu exalça els valors de l'amistat , la unitat familiar , el diàleg , la comprensió , el perdó , i la idea que res és definitiu , que sempre es pot intentar tornar a començar seguint el cicle vital on la mort només pot donar pas a una nova vida .
La novel•la s'adequa bé al públic al qual s'adreça podent identificar amb uns personatges que resulten propers .

Más libros de este autor

Ver todos
Alessandro D'avenia

Alessandro D'avenia

(Palermo, 1977) Alessandro D'Avenia. Doctor en Letras Clásicas. Es escritor, guionista y da clases en un instituto. Su primera novela “Blanca como la nieve, roja como la sangre” (Grijalbo, 2010) obtuvo una excelente acogida entre la crítica y los lectores, consagrándole comouno de los escritores jóvenes italianos más prometedores en el panorama de la narrativa actual.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar